Solarij Ergoline Hybrid



Pravila za sončenje v solariju

Skrbimo za zdravje: Do porjavelosti brez bolečin

Sončenje v solariju – za lepo porjavelost moramo uporabljati izdelke za zaščito kože. Zdravniki in dermatologi nas večkrat opozarjajo, da pretirano sončenje ni zdravo.
Prav tako je zaželjeno pri sončenju uporabljati ustrezna sredstva za zaščito kože, bodisi kreme ali olja za sončenje v solariju.

  1. Prvo in najbolj pomembno pravilo je, da s sončenjem ne smete pretiravati. Torej na dan se lahko sončite samo enkrat.
  2. Drugo pravilo je največ deset sončenj v roku dveh do treh tednov. Potem zadostuje le eno do dve sončenji na teden, da ohranite porjavelost.
  3. Upoštevajte priporočena obdobja sončenja za vaš tip kože.
  4. Bodite pozorni na občutljivost vaše kože.
  5. Pred uporabo solarija mora biti koža temeljito umita in posušena.
  6. Prav tako morate pred uporabo solarija odstraniti s kože vsa kozmetična sredstva (parfum, puder, kreme,…) in nakit.
  7. Med sončenjem imejte oči zaprte in vedno nosite zaščitna očala. Uporabniki leč morajo odstraniti leče.
  8. Pred in po sončenjem negujte kožo, da se porjavelost dalj časa ohrani. Prhanje je dovoljeno po 2h, obisk savne pa se odsvetuje.
  9. Če uživate kakršna koli zdravila, se pred sončenjem posvetujte z zdravnikom.
  10. Nikoli se ne sončite v istem dnevu na soncu in v solariju. Med dvema obiskoma v solariju pa naj mine vsaj en dan.

Porjavela koža deluje bolj zdravo in je bolj privlačna, pot do nje na soncu pa je dolga in včasih tudi boleča. Solarij vam lahko prihrani sončne opekline. Zdravniki in dermatologi nas večkrat opozarjajo, da pretirano sončenje ni zdravo. Prav tako moramo pri sončenju uporabljati ustrezna sredstva za zaščito kože, bodisi kreme ali olja za sončenje. Solarij pa je dober pripomoček za vse tiste, ki želimo sončne dni preživeti prijetno in brez sončnih opeklin ter ostalih neprijetnosti. Razlik med porjavelostjo na soncu in v solariju ni. S pomočjo solarija imate lahko porjavelo kožo celo leto, sončenje v solariju pa preprečuje tudi opekline ob izpostavljenosti poletnemu soncu. Razlik med porjavelostjo na soncu in v solariju ni. Prav tako solarij ogreje telo in dobro učinkuje na ljudi.

Kreme za sončenje Australian Gold

Znamka Australian Gold je največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let.

Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata.

Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Rezultat he tudi bolj obstojen zlat ten kože.

POMEN UPORABE PORJAVITVENIH LOSJONOV

Zakaj uporabljati porjavitvene losjone?
  • HITREJŠA PORJAVITEV, ZAGORELOST
  • TEMNEJŠA POLT
  • PODALJŠAN IZGLED ZAGORELOSTI
Porjavitveni losjoni Australian Gold za uporabo v solarijih so zasnovani z najnovejšimi, inovativnimi in izbranimi sestavinami, z namenom optimizirati kvaliteto kože in jo zaščititi pred izgubo vlage in staranjem. Za pridobitev najboljšega tena kože pa je potrebno svoje telo oviti z zdravimi elementi, ki bodo ohranjali kožo kar se da naravno, saj se le tako lahko tudi znotraj telesa izvajajo zdravi procesi.

Rezultati ob uporabi porjavitvenih losjonov z vsebnostjo koži prijaznih proizvodov: povečanje učinkovitosti že po enem obisku za 30–40% glede na tip in stanje kože. Minimalen nanos ob posameznem obisku je 15 ml.

PRIPOROČILO: strankam priporočamo vlaženje kože s sredstvi za podaljšanje obstojnosti tena po vsakem obisku in po vsakem prhanju še nadaljne dni za večjo obstojnost tena.