1. Ali se lahko iz temnih las pobarvam na blond? Si moram lase posvetliti? Kakšni so lasje in kako jih negovati doma?

Se da, vendar počasi in postopoma. Lase je potrebno predhodno posvetliti, da lahko pridemo do željene osnove. Pri tem postopku je potrebno uporabljati tudi posebne proizvode za domačo nego. Dodatno svetujem, da večkrat naredite obnovo las. Vsaj 6-10 zaporednih neg v preskoku enega tedna.

2. Kako pravilno uporabljati likalnik?

Predvsem moramo biti pozorni na pravo izbiro likalnika, ustrezno temperaturo in obvezno uporabiti zaščito las. Priporočam Ultimate Color Repair Triple rescue Paul Mitchell.

3. Zakaj je pH tako pomemben za lase?

pH las mora biti med 4,5 in 5,5. S tem je las tudi zaščiten pred različnimi zunanjimi in mehanskimi vplivi. V kolikor je pH večji, je las dovzeten poškodbam. Nižja pH pa na las deluje utrujeno.

4. Imam prhljaj, kakšne preparate svetujete?

Tea tree special shampoo- poživljajoči s posebnimi sestavinami (poprova meta, sivka) in navadno olje čajevca čistijo nečistoče las in poživijo lasišče. Poživljajoča izkušnja zbudi utrujene lase in dušo.

5. Kaj je Hair Repair System?

To je Joicova obnova las, katero sestavljajo štirje preparati. To so šampon, zaščita povrhnjice in njena obnova, rekonstrukcija in izdatno vlaženje. Celoten postopek deluje tako na pravilnih vrednostih, kot tudi na obvezni keratinski rekonstrukciji.

6. Imam poškodovane lase in suhe konice, kaj mi svetujete?

Pravilna uporaba MarulaOil in stalno striženje konic. Priporočam šampon, ki gradi, vlaži in obnovi. Maske, ki krepijo in obnovijo lase. Olje, ki deluje vsestransko, negovalno in gladilno. Conditioner oziroma balzam, ki gradi, mehča in hrani.

7. Ali sprejemamo stranke brez naročanja ?

V kolikor imate srečo in smo prosti, vas z veseljem sprejmemo. V kolikor ne, bo tako za vas, kot nas, izpuščena priložnost. Da bi se vam lahko konkretno posvetili, je bolje, da se predhodno naročite.