HAIR BEAUTY STUDIO ima več kot 18 let izkušenj s področja frizerstva. Zavedamo se, da se modne smernice, življenje samo in pa način razmišljanja hitro spreminjajo. Smo vedno v koraku z novimi trendi. Obiskujemo seminarje in tečaje s področja frizerstva ter stilskega preoblikovanja celotne podobe, tako doma, kot v tujini. Sledimo najnovejšim tehnologijam, se vedno znova izpopolnjujemo, predvsem pa vedno prisluhnemo željam strank.

Ker pri svojem delu posvečamo posebno pozornost kakovosti produktov, uporabljamo ameriško profesionalno lasno kozmetiko JOICO in PAUL MITCHELL, enobarvno barvanje COLOR US, super ščetke TANGLE TEEZER ter čudežne gumice INVISIBOBBLE. Vse izdelke lahko kupite tudi za domačo nego. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličite na telefonsko številko 041 695 167.

Vedno smo na voljo, da odgovorimo na vaša vprašanja in izpolnimo vaša pričakovanja. Pokličite nas, in z veseljem najdemo termin, ki bo vašem urniku najbolj ustrezal. Če se med delom ne bomo utegnili oglasiti, vas bomo takoj, ko bo možno poklicali nazaj.

V salonu so vam na voljo tudi darilni boni, ki jih lahko ob posebnih priložnostih, ali pa kar tako, podarite vašim najdražjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem. Razvajajte vaše obdarovance z ugodjem, prenovljenim videzom, z dobrim počutjem in s sprostitvijo.